Esteu aquí

Nou conveni amb la gestoria Matts Consulting i The Pericas

El Col·legi acaba de signar dos convenis més amb dues empreses de serveis.

MATTS CONSULTING PER OFERIR ELS SERVEIS DE GESTIÓ COMPTABLE-FISCAL I MERCANTIL , I ASSESORAMENT  EN ELS DIFERENTS PROJECTES EMPRESARIALS, A TOTS ELS NOSTRES COL·LEGIATS.

Des de Matts Consulting, oferim a tots al Associats un servei proper , formatiu i col·laboratiu, amb l’objectiu de cobrir totes les necessitats en gestió administrativa, comptable, fiscal, laboral i mercantil , per tal de garantir el bon funcionament  i gestió dels nostres clients en els diferents àmbits i aspectes legals.

Podem oferir un servei integral o adaptat a les necessitats de cada  associat , bé sigui autònom o empresa.

T'oferim, de forma gratuïta, una primera visita d’assessorament i orientació.

Pots consultar, en el següent enllaç, els diferents serveis i preus que Matts Consulting ofereix als Col·legiats

Preus des de 130€

 

THE PERICAS

La comunicació, els canals i la digitalització són més importants que mai.

Degut a la situació́ actual, les diferents activitats es veuen  mes que mai  obligades a ADAPTAR-SE a una nova realitat, REPENSANT el seu model de negoci actual i implantant ESTRATÈGIES NOVES i EINES que fins a dia d’avui no havien necessitat.

Des de THE PERICAS , oferim als associats  diferents propostes de serveis per poder digitalitzar la teva activitat i connectar-te amb el teu públic i clients, per tal de posicionar-te de nou, i engegar tot el potencial comunicatiu i els recursos existents per iniciar la venda i comunicació́ on-line.

Activem les eines necessàries per a  la teva comunicació: Estratègia Digital, Xarxes Socials, Web, APP i Canals de venta.

Consulta els diferents serveis i preus en el següent enllaç

Packs d’acompanyament des de 150 €/mes

Paraules clau: