Esteu aquí

AOC publica la Guia del Teletreball Col·laboratiu per a l'Administració Pública

Ara com ara la majoria de treballadors i treballadores públics estem confinats a casa, intentant compaginar la vida familiar amb la jornada laboral a distància i, en alguns casos, sense haver tingut l’oportunitat de fer un aprenentatge sòlid sobre aquesta nova forma de treballar, que pot semblar fàcil sobre el paper però que, a la pràctica, no ho és tant.

 A l’AOC fa dos anys i mig que teletreballem un dia a la setmana. Durant aquest temps hem tingut ocasió de provar i assajar diferents eines i metodologies que faciliten el teletreball, especialment quan es tracta d'equips. Volem compartir amb vosaltres el fruit del nostre aprenentatge i l'experiència adquirida en teletreball col·laboratiu.

 Aquesta guia està dirigida al personal de les administracions públiques que, a causa de l'emergència sanitària en què ens trobem, us veieu en la necessitat de teletreballar d'un dia per l'altre. Us oferim consells i recomanacions, i una llista de solucions que us poden ajudar a teletreballar de forma col·laborativa, àgil i efectiva.

 Esperem que aquesta guia us sigui d'utilitat i us convidem a enriquir-la i millorar-la amb l'experiència de la vostra organització. Podeu fer-ho responent (seran 2 minuts) a l'enquesta: Quines eines de teletreball col·laboratiu utilitzeu al vostre equip?