Esteu aquí

Anàlisis dels models de negoci en l’operativa de càrrega dels vehicles elèctrics

L'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia (EnerAgen) publica l'Estudi d'anàlisi de diferents models de negoci en l'operativa de càrrega dels vehicles elèctrics.

L'objectiu d'aquest document és exposar informació, dades, idees i reflexions per poder plantejar estratègies eficaces per a l'impuls de la mobilitat elèctrica.

La major part de el document està dedicat a l'anàlisi dels diferents models de negoci de la infraestructura de recàrrega, tenint en compte les variables econòmiques directes (inversió, costos i ingressos d'explotació) i indirectes (foment de la mobilitat elèctriques, turisme, restauració, comerç, ...) de la mateixa.

L'estudi finalitza amb un apartat de conclusions, en el qual insisteix en la importància d'incentivar la implantació de carregadors de vehicles elèctrics per part de l'administració pública. Al web Sistema Nacional de Publicitat de subvencions es troben totes les ajudes i subvencions concedides pel sector públic.

Aquesta informació ha estat facilitada per InfoCentre, el bloc de normativa d'Col·legi d'Enginyers Industrials

Autora de la notícia: Maite Sanz - Gestora de continguts digitals i especialista en normativa. Enginyers Industrials de Catalunya

 

Paraules clau: