Esteu aquí

Postgrau de Gestió Energètica Eficient

Dates: 
Del 14 de febrer al 4 de desembre de 2020.
Horari: 
Divendres de 16 a 20
Lloc: 
Aula 3a planta del Col·legi Consell de Cent, 365 08009 BARCELONA
Organitza: 
Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

En aquest Postgrau es farà un repàs de les estratègies i eines per poder assolir objectius dins el marc de gestió energètica eficient.

La Unió Europea ha fixat uns objectius a complir dins els compromisos contra el canvi climàtic i política energètica. Aquest Postgrau pretén dotar de continguts, eines i estratègies pel compliment d'aquestes, parlant des del mercat elèctric fins a les energies renovables i passant per temes d'autoconsum.

Aquest Postgrau comptarà amb la participació de ponents de reconegut prestigi dins de l'àmbit de la gestió energètica.

Amb l'objectiu de facilitar el seguiment del curs dels alumnes residents fora de la província de Barcelona i comarques, aquest curs serà emès mitjançant videoconferència, permetent la retransmissió en directe del curs a través d'internet. Qualsevol usuari amb connexió a Internet, podrà realitzar-ne el seguiment en directe, des del lloc on desitgi. Aquesta tecnologia és compatible amb ordinadors, tauletes, mòbils, etc. El seguiment per videoconferència permetrà:

-Escoltar i veure en directe al professor

-Participar en directe a la resolució dels exercicis

-Preguntar directament els dubtes al professor

-Escoltar les consultes dels altres assistents

-Seguir les anotacions del professor a la pissarra

Es realitzarà l'enregistrament íntegre de totes les sessions per a posterior visionat i/o consulta.

Destinataris: Aquest Postgrau està adreçat a professionals en l'àmbit de la gestió energètica que vulguin assolir coneixements en aquestes línies estratègiques.

Gràcies al conveni signat amb el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, els nostres col·legiats gaudiran del preu de col·legiat.

En el moment de realitzar la inscripció, caldrà que emplenin les seves dades com a No Col·legiat. Posteriorment caldrà que enviïn un correu a formacio@ebcn.cat o bé fer una trucada al 934961420, indicant que han realitzat la inscripció i informant que són col·legiats del CETOP.