Esteu aquí

Nova convocatòria Màster Executive en Tecnologia i Gestió de l'Aigua. Lidera el futur de l’Aigua

Dates: 
Marzo 2020
Lloc: 
Madrid - Barcelona - Alicante
Preu: 
13.200€
Organitza: 
Escuela del Agua

Desenvolupat des de 2011 conjuntament entre l'Escola de l'Aigua (Suez) i la Universitat Politècnica de Catalunya, el Màster s'ha convertit en el referent professionalitzador per adquirir competències directives orientades a la presa de decisions, tant des d'un punt de vista tècnic com estratègic.

La 9a edició del Màster Executive en Tecnologia i Gestió de l'Aigua començarà al març de 2020 i es renova per donar millor resposta als desafiaments de sostenibilitat, digitalització i transformació contínua de les organitzacions i la societat, incorporant els últims avenços tecnològics del sector i introduint especialitzacions en l'itinerari acadèmic.

La 9a edició del Màster arriba amb novetats en el seu temari i metodologia. A més, s'incorpora l’ Aquaseminar: Afrontar el futur de l'aigua que ofereix una visió d'alt nivell davant els nous paradigmes de governança d'una banda i permet abordar la presa de decisions en la gestió de l'aigua i el medi ambient per transformar els reptes en oportunitats.

Les principals novetats d'aquesta edició són:

  • A Madrid (Canal de Isabel II) i a Barcelona (Aigües de Barcelona) s'afegeix Alacant com a seu amb la incorporació d'Aigües Municipalitzades d'Alacant com a col·laborador
  • Nou enfocament de continguts per afrontar els reptes de circularitat, valorització dels recursos i l'evidència del canvi climàtic
  • Personalització del programa mitjançant la incorporació d'itineraris d'especialització (proveïment, sanejament, finances i màrqueting o desenvolupament sostenible i innovació) i pràctiques professionals opcionals en empreses del grup Suez Espanya.

Aquesta edició del Màster Executive tindrà una durada de 15 mesos, on es combinaran les sessions presencials (10 caps de setmana), videoclases (1 sessió mensual) i el Campus Virtual.

El Màster impulsa un aprenentatge actiu basat en el coneixement pràctic adquirit a través d'experiències reals. Combinant la intensitat de les sessions presencials i el dinamisme de les visites tècniques amb la flexibilitat i autonomia de la metodologia en línia, el programa proposa espais per a l'intercanvi d'experiències i coneixements entre experts i participants.

Tots els membres del CETOP disposen d’un 15% de reducció a l’import del Màster.