Esteu aquí

BizBarcelona 2019: Solucions per a emprenedors. Assisteix de franc per ser col·legiat

BizBarcelona és el Saló de l’emprenedoria i negoci, una cita de referència per buscar i trobar oportunitats de negoci i solucions per la creació, creixement i internacionalització d’empreses i projectes empresarials. És una plataforma per fer contactes, trobar col·laboradors, ofertes de feina i assistir a conferències sobre diferents temàtiques

El Col·legi en col·laboració amb l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, us ofereix l’oportunitat d’assistir al BizBarcelona els pròxims dies 12 i 13 de juny de 2019.

L’esdeveniment, adreçat a emprenedors i empresaris, tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (Plaça Espanya).

Els col·legiats que ho desitgin tindran accés gratuït  al BizBarcelona, de manera que podran visitar els diferents espais i assistir a les conferències, activitats d’assessorament, i actes que s’hi realitzaran. Visiteu aquest enllaç de l'àrea restringida per aconseguir el vostre codi i registreu-vos a la següent adreça per aconseguir la vostra entrada amb el codi facilitat.

Al següent enllaç us podeu descarregar tot el programa del saló.

També teniu l'oportunitat de participar al NETWORKING INTERPROFESSIONAL, que es celebrarà el dimecres 12 de juny, de 10 a 15 hores, al saló BizBarcelona (palau 8, espai Networking, recinte firal Montjuïc) 

Una jornada única dirigida exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Les empreses podreu entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cada un d’ells; tot dins el marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional.

Gettingcontacts generarà una agenda personal de 5 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb empreses.
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai.
  • Agenda d’entrevistes personalitzada.

A més, tindràs l’oportunitat d’entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d’unes pantalles instal·lades a l’espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s’interessin pel teu anunci.

T’esperem a Bizbarcelona Interprofessional Gettingcontacts!

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS: 7 DE JUNY.

Reserveu la vostra plaça AQUÍ

 

Paraules clau: