Esteu aquí

Màster Universitari en Geoinformació

Dates: 
16 de Septiembre de 2019
Lloc: 
Facultat de Filosofia i Lletres i Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya
Preu: 
65,87€ per crèdit (estudiants UE o residents)
Organitza: 
UAB i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya

El Màster Universitari en Geoinformació és un projecte conjunt de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), que han unit coneixements, expertesa i recursos per oferir un programa de formació superior oficial en l’àmbit de la geoinformació nou, ampli i actualitzat a l'estat present de les tecnologies de la informació geoespacial.

L'objectiu del Màster Universitari en Geoinformació és formar professionals especialitzats en l'àmbit de les tecnologies de la informació geoespacial, amb dos perfils diferenciats que comparteixen una base comuna de coneixements i expertesa tècnica. D'una banda, professionals especialitzats en la concepció i implementació de sistemes d’informació geogràfica (SIG) i en el desenvolupament i programació de les aplicacions de SIG (d’escriptori, web i mòbils), que permeten proporcionar eines i serveis d’ús de la geoinformació als usuaris finals. I, d'altra banda, professionals especialitzats en la concepció i gestió de projectes de producció o d’aplicació de la informació geoespacial a l’àmbit de les ciutats intel·ligents o smart cities.

El Màster Universitari en Geoinformació ofereix dues especialitats:

  • Desenvolupament de geoaplicacions, orientada al disseny i programació d'aplicacions finals de sistemes d'informació geogràfica.
  • Gestió de la geoinformació, orientada al disseny de productes i serveis d'informació geoespacial i a la gestió de projectes de producció o d’aplicació d’informació geoespacial per a ciutats intel·ligents.

El Màster Universitari en Geoinformació s’adreça a:

  • Graduats de qualsevol disciplina relacionada amb el territori o les tecnologies de la informació, que vulguin desenvolupar un perfil de tècnic analista o consultor en sistemes d’informació geogràfica o de gestor o emprenedor en productes i serveis de geoinformació.
  • Professionals en actiu o en atur de qualsevol disciplina relacionada amb el territori o les tecnologies de la informació que desitgin millorar o reorientar la seva carrera vers noves sortides professionals.