Esteu aquí

A menys d'un mes de BBConstrumat, t'expliquem tots els detalls

Falta menys d'un mes per BBConstrumat 2019 i volem compartir amb tu tot el que s'ha preparat per seguir sent un esdeveniment de referència, que aposta per la innovació, el coneixement i el negoci:
 

Ja compta amb prop de 400 expositors

Aislux, Ajuntament de Barcelona, BASF, Blindbox, Ciments Molins, Cosentino, Durmi, Hager, Jung, Knauf, Kömmerling, Layher, Marcegaglia, Panasonic, Plataforma Passivhaus, Pladur, Roca, Sika, Simon, Sorigué i Strugal, entre molts altres. Consulta'ls al  e-catàleg.

Una cita amb les universitats i centres tecnològics més rellevants a nivell internacional

La Universitat de Stuttgart, el MIT Media Lab, lstituto Italiano di Tecnologia o Tecnalia són alguns dels noms que lideren els projectes a The Future House, comissariat per IAAC Advanced Architecture Group. En aquest espai s’exposaran els enfocaments i les solucions que definiran les cases del futur.

Analitzar com els reptes de l’actualitat redefineixen l’arquitectura

Fidels al propòsit de ser una plataforma de debat, al Talks Arena es celebrarà el congrés "Lògiques d'innovació i canvi", comissariat per Ricardo Devesa, doctor arquitecte, editor en cap a Actar i urbanNext i professor a IAAC.

“El nostre compromís amb la innovació i el creixement ens porta cada edició a plantejar nous formats i introduir nous conceptes”

Apostant pel creixement amb nous formats

Aquest any presenten tres novetats:

  • The Professional Spot, un espai on els despatxos d’arquitectura, enginyeria i interiorisme oferiran els seus serveis i on es generaran oportunitats de negoci. 
  • Interiors Lovers, dues jornades de conferències i tallers professionals sobre els últims reptes i tendències del disseny d’interiors.
  • The BIM Spot, una zona de networking, jornades i presentacions comercials destinada tant a especialistes en BIM com a aquells que volen introduir-se en aquesta metodologia.

I com no podia ser d’una altra manera, un disseny de l’espai sostenible

Conseqüents amb el propi discurs, en aquesta edició es comptarà amb un disseny d’arquitectura efímera i economia circular signat per Josep Ferrando. I seguint aquest exemple, podeu llegir l'entrevista a Fernando Villa, on s'explica com algunes de les grans bigues de la Sagrada Família seran emprades com a elements de les zones comunes de BBConstrumat 2019 i seran retirades i reutilitzades després de la celebració del saló.

 

Paraules clau: