Esteu aquí

La Zona Portuària Nord i la Zona Portuària Centre, rebran 11 milions i 6,7 milions respectivament, d'inversió pública durant els propers quatre anys

• El Pla d’inversions potencia l’abric i la seguretat dels ports, la integració port- ciutat, les actuacions de suport al sector pesquer, la millora de l’eficiència energètica, l’adequació de les infraestructures al canvi climàtic i els sectors comercial, nàutic i industrial. 

El sector privat també preveu invertir 13,4 milions a la Zona Nord i 29 milions a la Centre.

Els objectius estratègics del Pla d’inversions 2019-2022 són la protecció i l’abric dels ports, l’impuls als sectors pesquer, nàutic, comercial, industrial, i la millora de la connexió entre els ports i els nuclis urbans i la millora de l’eficiència energètica i la mitigació del canvi climàtic.

La Zona Portuària Centre gestiona al Maresme, el port d’Arenys de Mar i les dàrsenes pesqueres de Mataró i el Masnou; al Garraf, els ports del Garraf, Vallcarca i Vilanova i la Geltrú; i al Tarragonès, la dàrsena pesquera de Torredembarra. 

Aquí podeu accedir als detalls d'aquesta actuació.

La Zona Portuària Nord gestiona els ports de Llançà, el Port de la Selva, Roses i l’Escala (Alt Empordà); l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i Blanes (Selva). 

Aquí teniu més informació.