Esteu aquí

BBConstrumat comptarà amb un nou espai per als serveis professionals, The Professional Spot

El Col·legi ha arribat a un acord amb BBConstrumat per promoure conjuntament la nova zona de serveis professionals, The Professional Spot, en la pròxima edició del saló que tindrà lloc del 14 al 17 de maig de 2019

The Professional Spot és una iniciativa pionera en l'àmbit dels esdeveniments firals del sector de la construcció en la qual els despatxos d'arquitectura, arquitectura tècnica, disseny d'interiors, enginyeria de camins, canals i ports, enginyeria d'obres públiques, enginyeria industrial o enginyeria tècnica industrial oferiran els seus serveis i mostrar els seus projectes tant a visitants com a expositors de BBConstrumat.

És una gran oportunitat per exposar els teus serveis, augmentar el nombre de contactes professionals i fer créixer les teves oportunitats de negoci en l'esdeveniment de referència que reuneix més de 400 empreses i rep més de 54.000 visites.

Els requisits per participar en aquest espai són els següents:

  1. Els despatxos han d'oferir serveis professionals dels següents perfils: arquitectura, arquitectura tècnica, disseny d'interiors, enginyeria de camins, canals i ports, enginyeria d'obres públiques, enginyeria industrial o enginyeria tècnica industrial. No es permetrà mostrar o exposar producte d'altres empreses.
     
  2. Estar col·legiats en el col·legi.
     
  3. Adquirir el compromís d'atendre l'espai assignat durant els dies contractats.

Si vols més informació sobre com participar, omple el formulari de participació i el Sr. Ricard Palau Capella (rpalau@firabarcelona.com) de l'equip de BBConstrumat es posarà en contacte amb tu per donar-te tots els detalls.

Les places són limitades i s'assignaran per rigorós ordre de contractació.  La tarifa Early Bird finalitza el 8 de febrer de el 2019.

BBConstrumat, que complirà la seva 21a edició del 14 al 17 de maig de 2019, és la plataforma líder nacional en els àmbits de l'arquitectura i la construcció, sent l'única que aglutina i representa a tota la cadena de valor. En aquesta edició, BBConstrumat tornarà a mostrar la seva condició de referent del sector, apostant de nou, i com ho fa des de 2015, per la innovació com un dels seus principals eixos temàtics. Així, el saló destinarà 2.000 metres quadrats, l'únic esdeveniment firal europeu que ho fa, als projectes més innovadors i transformadors del sector al Future Arena.

L'oferta de BBConstrumat, que ocuparà la totalitat dels 34.000 metres quadrats del pavelló 2 del recinte de Gran Via, es completa amb el Industry Arena, que donarà a conèixer les últimes novetats del mercat mentre que el Talks Arena reunirà els ponents més destacats que debatran sobre el futur de les ciutats. Finalment, el Meetings Arena serà l'espai destinat a presentar oportunitats de negoci tant en altres sectors com en mercats exteriors.

 

Paraules clau: