Esteu aquí

Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit

Enguany es celebra el 25 aniversari de l’inici del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit i P(A)T (Asociación Española de Prevención de Accidentes de Tráfico) conjuntament amb la Federació Europea de Víctimes de la Carretera, organitzen un acte de commemoració d’aquest dia tant important per retre homenatge a totes les víctimes de trànsit, donar visibilitat a la magnitud del greu problema de salut pública que suposen els sinistres de trànsit i reconèixer la feina de tots aquells que treballen per millorar les condicions de les víctimes.

És per això que conviden a tots els col·legiats a l’acte commemoratiu del 25 aniversari del Dia Mundial que tindrà lloc el diumenge 18 de novembre a les 12:00h a l’Auditori Eduard Tolrà del Conservatori de Música de  Barcelona (Carrer del Bruc, 110 – 112). 

En aquest any especial amb dos importants aniversaris (50 anys P(A)T i 25 anys Dia Mundial) l'acte comptarà amb la presència de l’Enviat Especial de la ONU per la Seguretat Viària, autoritats internacionals  i de membres de la FEVR, iniciadors del Dia Mundial.

El tema d’aquest any és: Els carrers i carreteres expliquen històries” per a un final feliç, millorem la Seguretat Viària. Aquest tema es basa en el Pilar 2 del Pla mundial per a la Dècada d’Acció per a la seguretat viària 2011-2020: carreteres més segures i Mobilitat.

El nostre desig és que entre tots fem que els carrers i carreters expliquin històries d’esperança, d’encontres, d’il·lusió i que hi hagi pau als nostres carrers i carreteres.