Esteu aquí

El nou Pla de Mobilitat Urbana (2019-2024) està en marxa

El procés participatiu que acompanya al nou Pla de Mobilitat Urbana, permet recollir les percepcions i propostes de la ciutadania amb l’objectiu que la ciutat doni resposta a les necessitats de la mobilitat de les persones.

S’han programat quatre sessions amb temàtica diferenciada per abordar els principals reptes de Barcelona en l’àmbit de la mobilitat.

  1. La sessió Mobilitat en la vida quotidiana de la ciutat, que es farà el dia 20 de setembre al centre cívic Pati Llimona (Regomir, 3) , tractarà els hàbits de mobilitat, la motivació dels desplaçaments,  la convivència dels diferents modes i la cobertura de les necessitats dels diferents col·lectius de persones.
  2. La sessió Mobilitat segura per a tothom, que es farà el dia 26 de setembre a l’espai Calàbria, 66, abordarà el debat per aconseguir una ciutat més segura, fent especialment èmfasi en els col·lectius més vulnerables, un dels qual és la infància. Convidem doncs especialment a les escoles (professorat i pares a mares) a participar en aquesta sessió.
  3. En la tercera sessió L’espai públic i la mobilitat, que es farà el 3 d’octubre a l’Espai Jove la Fontana (Gran de Gràcia, 190-192), es debatrà i es recolliran propostes sobre el disseny de la ciutat: superilles i plataformes úniques,  mesures de reducció del trànsit, distribució de l’espai públic, estacionament...
  4. En la darrera sessió, La tecnologia al servei de la mobilitat, que es farà el 10 d’octubre al Centre Cívic la Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837) es treballaran els nous recursos, apps i avenços tecnològics que es posen al servei d’una mobilitat més eficient (vehicle elèctric, vehicle autònom, vehicle compartit, MAAS, T-Mobilitat).

Totes les trobades són a les 18 h.

Podeu consultar el procés participatiu a https://www.decidim.barcelona/processes/plamobilitatBCN on trobareu informació complementària.

 

Paraules clau: