Esteu aquí

NETWORKING Intercol·legial

Dates: 
Dijous 30 de maig
Horari: 
9:30 a 13h
Lloc: 
Saló Bizbarcelona.
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya

El BizBarcelona i l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya us conviden a participar gratuïtament al Networking Interprofessional gettingcontacts entre col·legiats i empreses de tots els sectors que estan buscant un perfil com el teu. 

Una jornada única dirigida exclusivament a professionals col·legiats i empreses, amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els professionals tindreu l'oportunitat d'entrevistar-in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre sector o altres i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Les empreses podreu entrevistar candidats col·legiats i titulats i valorar, presencialment, les aptituds de cada un d'ells; tot dins el marc de confiança que us ofereix el Col·legi Professional.

Gettingcontacts generarà una agenda personal de 6 reunions per a cada participant segons els seus interessos + llistat detallat dels participants i acreditació / identificació personal.

Amb la teva participació aconseguiràs:

  • Reunions directes amb l'empresa / col·legiat del teu sector o altres
  • Nous contactes professionals de qualitat en un únic espai
  • Agenda d'entrevistes personalitzada i garantia de 6 reunions.

A més, tindràs l'oportunitat de entrevistar-te amb més empreses i participar a partir de les 13 hores al Networking Agents & Brokers (sense agenda) on podràs publicar gratuïtament el teu perfil professional a través d'unes pantalles instal·lades a l'espai i reunir-te, si ho consideres, amb altres professionals i visitants que s'interessin pel teu anunci.

T'esperem a Bizbarcelona Interprofessional gettingcontacts!

Sol·liciteu el vostre codí d'accès al Col·legi.