Esteu aquí

Eines per accedir amb èxit a les licitacions europees en solucions urbanes

Dates: 
Dimarts, 24 d'abril del 2018
Horari: 
De 09.30h a 12.00h
Lloc: 
ACCIÓ Passeig de Gràcia, 129 08008 Barcelona
Preu: 
Gratuït
Organitza: 
Enterprise Europe Network

Aquesta sessió està organitzada per la xarxa Enterprise Europe Network (EEN), de la qual ACCIO forma part i parlarà dels aspectes clau per accedir a les licitacions europees en solucions urbanes.

La competència de les empreses ja establertes en els mercats de compra pública, els anomenats incumbents, és molt alta, per això, de la mà d’un expert internacional amb un llarg recorregut en accedir a aquests mercats, enfocarem aspectes clau per internacionalitzar-se als mercats de compra pública, com ara la cerca de licitacions, la priorització de mercats o el procediment en la cerca de partners.

Presentarem també els principals aspectes del Paris Business Meeting, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de maig a París, on s'efectuaran diferents networkings empresarials amb compradors públics organitzats per la Cambra de Comerç de París. Des d’ACCIÓ i el Projecte PPACT, acompanyarem a totes les empreses catalanes que decidiu aprofitar aquesta oportunitat única.

Si ets una empresa, consultoria i enginyeria dels sectors de medi ambient, energia, canvi climàtic, transport/mobilitat, entorn urbà o infraestructures/obra civil, t’interessa aquesta jornada.