Esteu aquí

14 d'Abril: IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018

Si t'agrada l'esport, el proper 14 d'abril tens una cita amb "La Intercol"

Per novè any consecutiu diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya s’uneixen per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial. A més de fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, la cursa té com a finalitat divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

La cursa s’adreça a col·legiats i associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, i està oberta també a la participació de familiars i amics dels corredors.

Informació

  • Dissabte 14 d’abril, de les 9:00 h a les 11:00 h.
  • La cursa recorrerà un circuit de 10 Km. (junior, sènior i veterà) i 5 Km (infantil). El recorregut consta de dues voltes a un circuit de 5 Km i una volta en el cas de la cursa infantil.
  • Per als ADULTS el preu de la inscripció és de 10€ (amb xip de lloguer: 2 €). Inscripció gratuïta per la categoria INFANTIL (amb xip de lloguer: 2 €).
  • La inscripció inclou la participació a la cursa, la samarreta tècnica, cronometratge per xip Championchip (amb xip propi o bé de lloguer), avituallament i la possibilitat de guanyar diversos obsequis.
  • El dorsal, la samarreta corporativa i el xip es podran recollir abans de la cursa a la botiga PRORUNNERS Barcelona (Ramon Turró, 303. Barcelona) durant el divendres, 13 d’abril i en horari de 10:00 a 20:00 hores. Caldrà presentar el DNI o indicar el número de DNI dels inscrits als que els reculls els dorsals. També es podran recollir el mateix dia de la cursa, de 7:45 a 8:45 hores en el Passeig Olímpic del Port Marítim de Barcelona.
  • La cursa tindrà lloc a la zona de la Mar Bella de Barcelona, amb el punt d’arribada i sortida situat al moll de Mestral del Port Olímpic
  • Els guanyadors de cada categoria reben un trofeu cedit per l’Ajuntament de Barcelona. I tots els inscrits participen en un sorteig de diferents premis cedits per empreses col·laboradores aconseguides gràcies a les gestions dels col·legis (rellotges, sopars, tractaments de fisioteràpia, etc)
  • Saber més del reglament de la cursa

Ja estan obertes les inscripcionsRecorda que amb el teu número de Col·legiat pots apuntar tots els amics i familiars que vulguis i així el dia serà encara més rodó! 

*Els PRECOL·LEGIATS i ATURATS tenen la inscripció subvencionada pel col·legi. Si estàs interessat / interessada, envia'ns un mail al col·legi i et donarem el codi promocional. Data límit: 13 d'abril a les 12h.

Segueix a @LaIntercol en les xarxes socials, Facebook, Twitter e Instagram!

Paraules clau: