Esteu aquí

Nou panell d’ofertes d’autorènting del BancSabadell

Adjuntem la nova selecció d’ofertes, per al primer trimestre, de vehicles que podran adquirir mitjançant autorènting.

A Banc Sabadell continuem amb la idea fer arribar a tots els professionals i particulars els beneficis del rènting. En aquest cas, amb la finalitat que en puguin aprofitar els avantatges a l’hora d’adquirir o renovar el seu vehicle, li facilitem una nova selecció amb una àmplia gamma de models.

L’autorènting consisteix en el fet de poder gaudir d’un vehicle a mitjà termini a canvi d’una quota mensual que inclou tot el que cal per poder-lo fer servir (excepte el combustible). En funció del termini i el quilometratge que vulgui, es calcula una quota fixa que dóna dret a utilitzar el vehicle que triï amb tot inclòs.

Com a novetat, totes les ofertes inclouen per defecte vehicle de substitució per accident, avaria o robatori 20 dies a l’any. D’altra banda, hem incorporat un nou format de campanya a 24 mesos i 15.000 km, de manera que es pot disposar d’un cotxe nou sense necessitat de passar revisions i sense compromís a llarg termini.

Entre els seus beneficis destaca:

  • No li comportarà cap desemborsament addicional inicial, només una quota al mes.
  • Podrà destinar els seus estalvis a adquirir un bé peremptori, mantenir les seves posicions d’estalvi o portar a terme qualsevol altra inversió.
  • No es desinverteix, manté la seva liquiditat
  • Sense costos de comissions d’obertura ni estudi
  • Es beneficiarà de tarifes millors generades per les nostres economies d’escala
  • Transformació de costos incerts en costos fixos
  • Li permetrà fer projeccions de despesa a mitjà  termini, sense despeses imprevistes i estalviar temps de gestió ja que ens encarreguem tots els tràmits, gestions i paperassa (renovació d’assegurança, pagament d’impostos…)
  • Millorarà la seva imatge i seguretat, ja que li permetrà anar sempre amb un vehicle nou amb l’última tecnologia i seguretat.

En acabar el contracte, vostè tria. Uns mesos abans del venciment, contactarem amb vostè per saber si vol substituir el vehicle per una altre de nou o adquirir el vehicle que actualment està utilitzant.

Disposem d’un ventall d’ofertes que recull tots els segments del mercat (vehicle urbà, compacte, berlina, tot terreny, furgoneta industrial…) i que pot trobar a l’espai AutoRenting del nostre web: www.bancsabadell.com. Gaudeixi del seu vehicle des de 225 euros al mes[1] amb tot inclòs.

Per a més informació o assessorament financer, es pot adreçar a qualsevol oficina de Banc Sabadell o contactar trucant al 902 120 504 o a l’adreça electrònica bsautorenting@bancsabadell.com.[1] Quota per a nou FIAT 500 1.2 69 CV Pop 3 portes (benzina, negre)  per a 24 mesos i 15.000 km amb IVA inclòs i tots els serveis especificats.

 

 

Paraules clau: