Esteu aquí

Avantatges pels col·legiats en els aparcaments Saba!

El Col·legi ha signat un conveni amb Saba, pel qual els col·legiats podran gaudir de tarifes especials i vals de descompte en els aparcaments de la companyia, sempre i quan hagin sol·licitat prèviament aquest servei al Col·legi.

Tarifa Rotació: els col·legiats gaudiran d’un 7% de descompte. Caldrà que el col·legiat sol·liciti prèviament aquest servei al Col·legi.

Tarifa Abonament: s’aplicarà un 15% de descompte per a noves altes a qualsevol modalitat d'abonament. Caldrà que el col·legiat sol·liciti prèviament aquest servei al Col·legi i indiqui l’aparcament al que es vol abonar.

Vals “Saba Tempo”: el col·legiat podrà gaudir fins a un 60% de descompte en la Tarifa Rotació. Els vals es venen en packs de 10 unitats. Només cal demanar-los al Col·legi

Vals Nocturns: De 20.00h a 2.00 h, l’import de l’aparcament serà de 0,25 € / hora. Els vals es venen en packs de 25 unitats.

Formulari de sol·licitud de descomptes per als aparcaments SABA

Consulta aquet pdf sobre els aparcaments Saba de tot el territori español  o directament a la web de Saba. 

Si voleu saber a quins pàrquings de la xarxa de Saba Aparcaments i Saba Barcelona Bamsa es permet realitzar el pagament amb el Via T i/o amb Targetes no financeres (Solred, Cepsa, H24...) consulteu aquesta web.

Més informació sobre el procediment

Catàleg del servei

 

Paraules clau: