Esteu aquí

Màster Gestió de les Infraestructures

Dates: 
del 09/01/2017 al 22/12/2017
Horari: 
Dl-Dm-Dx de 18h a 21h
Lloc: 
ETSECCP-Barcelona
Preu: 
6.400 Màster 3.200 Postgrau
Organitza: 
Fundació Cercle Infraestructures i UPC

La col·laboració entre el sector públic i les empreses privades en la provisió, finançament i gestió d'infraestructures, equipaments i serveis mitjançant contractes a llarg termini, s'ha convertit en un dels instruments més poderosos a l'hora de donar respostes als nous reptes.

La complexitat de les fórmules de col·laboració público-privada requereix professionals capaços de dirigir els projectes amb un conjunt de coneixements i capacitats més enllà del propi nivell de competència tecnològica. Cal adquirir l'ús de tècniques de gestió empresarial i aconseguir adaptar-se amb rapidesa als nous entorns de negoci.

Aquests són els eixos al voltant dels quals s'ha estructurat el contingut i la metodologia d'aquest Màster de Gestió de les Infraestructures, que ja assoleix la 10a edició i està organitzat per la Fundació Cercle d'Infraestructures i la Universitat Politècnica de Catalunya.

De cara al curs acadèmic 2016-2017, el CETOP disposa de dues beques que cobreixen el 40% del preu total de la matrícula.

Per a més informació feu clic al següent enllaç