Esteu aquí

VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

El passat dissabte 16 d'abril, a les 9 h, es donava el tret de sortida a la VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, que enguany ha aplegat més de 200 corredors, que han tingut que completar un circuit de 10 km (5 km pels infants) ubicat a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En aquesta edició, 20 col·legis i associacions professionals, entre ells el CETOP, han sumat esforços per organitzar aquesta cursa, unint els diferents professionals de Catalunya a través de l'esport.

El CETOP ha estat representat per un equip de 3 corredors, entre els quals un d'ells va aconseguir quedar en la tretzena posició de la categoria de veterans

Després de l’entrega de premis es va celebrar el sorteig dels regals que ofereixen les empreses col·laboradores de la cursa entre tots els participants. L’activitat, que té com a objectiu fomentar les relacions socials a través de l’esport, també està oberta per a familiars i amics dels col·legiats i associats.

Podeu consultar la classificació i la galeria fotogràfica.

Felicitats a tots els guanyadors i la nostra enhorabona als corredors del CETOP, per la seva participació, implicació i esperit d'equip. Esperem que en les properes edicions s'animin més col·legiats!