Esteu aquí

VII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

Un any més, 20 Col·legis i Associacions professionals de Catalunya, entre ells el CETOP, ens hem unit, a través de l’esport, per organitzar una nova edició de la Cursa Intercol·legial que tindrà lloc el proper 16 d'abril a partir de les 9h a la zona de la Mar Bella de Barcelona.

En aquesta setena edició comptem amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la coordinació tècnica de Gesport, així com amb el patrocini principal de Banc de Sabadell i la col·laboració d’importants empreses.

Amb un circuit de 10 km pels adults i de 5 km pels infants, l’activitat és oberta tant a col·legiats/associats dels respectius col·lectius professionals organitzadors, com a familiars i amics.

Les inscripcions ja estan obertes:

  • Inscripcions ADULTS (10€)
  • Inscripcions INFANTS (gratuït; se sol·licitarà autorització paterna pels menors).

Els col·legiats poden inscriure a familiars i amics.

Les places són limitades a 500 corredors per ordre d'inscripció.

Categories:

  • Infantil: d’11 a 14 anys
  • Júnior: de 15 a 20 anys
  • Sènior: de 21 a 49 anys
  • Veterà: més de 50 anys

Consulta aquí el Reglament de la cursa.

El divendres, 15 d'abril de 10 a 20  hores, presentant el DNI o indicant el número de DNI dels inscrits que es reculli el material, es podran recollir el dorsal-xip i la samarreta a la botiga Prorunners, al carrer RamonTurró, 303 de Barcelona. I el mateix dia de la cursa, a partir de les 7:45 hores a la carpa que estarà habilitada en el moll de Mestral.

Més informació