Esteu aquí

TEXSA incideix en la rehabilitació amb sistemes que impulsen l’eficiència energètica amb una impermeabilització òptima

TEXSA incideix en les solucions dissenyades per a rehabilitació de cobertes tradicionals existents de grans ciutats, acabades amb ceràmica amorterada o làmines bituminoses. Es tracta de solucions de rehabilitació en les que s’aconsegueix una important millora de l’eficiència energètica del sistema al temps que es garanteix l’òptima impermeabilització de la coberta.

El nou manual ofereix així mateix solucions específiques d’impermeabilització per a cobertes planes, cobertes inclinades i sistemes de murs i soleres. A saber:

  • Cobertes planes invertides i tradicionals, transitables i no transitables i enjardinades.
  • Cobertes inclinades invertides i tradicionals i acabades en teula, làmina bituminosa autoprotegida, placa asfàltica i enjardinades.
  • Les solucions d’impermeabilització de murs i soleres també estan presents amb sistemes tant amb làmines de betum plastomèric APP, com betum elastomèric SBS i autoadhesiu, així com amb solucions amb impermeabilització líquida de bitumen-poliuretà amb TEXTOP.

La gamma de productes de TEXSA sorgeix com a resultat del treball desenvolupat pel departament de R+D del Grup i combina la innovació amb la seva plena adaptació a les diferents normatives locals, així com el compromís mediambiental amb la qualitat, la fiabilitat, la durada i l’eficiència. L’empresa compta amb plantes de producció a Castellbisbal (Barcelona), Vallmoll (Tarragona), Villasequilla (Toledo), Cervera (Lleida) i Alpiarça (Portugal).

La majoria dels productes fabricats per TEXSA estan avalats per AENOR, posseeixen el segell CE i la majoria d’ells disposen de DIT (Document d’Idoneïtat Tècnica) o DITE (Documento d’Idoneïtat Tècnica Europeu).

Codis identificadors de les diferents solucions constructives

Una altra novetat que inclou el catàleg de solucions d’impermeabilització bituminosa de TEXSA és la descripció dels codis identificadors de les diferents solucions constructives i la seva utilitat. Els codis dels sistemes es poden introduir en el cercador de la web de l’empresa per accedir directament al sistema constructiu en qüestió i a tota la informació tècnica relacionada.

La tasca de TEXSA està intensament lligada al sector de la construcció, amb importants aportacions que han significat avenços de reconeixement mundial. En l’actualitat forma part del Grup líder mundial en la fabricació de solucions d’impermeabilització per a la construcció i enfocat en el desenvolupament sostenible i amb una experiència de més de 100 anys.

Consulteu el catàleg AQUÍ