Esteu aquí

Nota sobre Certificació Energètica

eficiencia energética

Seguint amb la nostra tasca informativa, us comuniquem que a la reunió que van mantenir l'ICAEN (Institut Català de l'Energia) i l'IDAE (Instituto para la Diversificación y Ahorro de la Energía), el passat 30 de maig, va ser força esperançadora per a nosaltres.

L'ICAEN ens ha comunicat que el Ministre d'Indústria, Sr. José Manuel Soria López, va afirmar que s'està estudiant ampliar les titulacions que es consideren competents i, entre d'altres enginyeries, es contempla la nostra titulació. Actualment, l'Assessoria Jurídica de l'ICAEN està estudiant els informes sobre les nostres competències que li van lliurà el passat dia 24 de maig, i resta a l'espera d'un escrit oficial que confirmi les paraules del Ministre per prendre la resolució definitiva.

Per tot això, el CETOP realitza aquest curs per conèixer el funcionament de les eines que permeten emetre els certificats, a l'espera que en breu es decideixi el tema competencial.

 

CURS SOBRE PROCEDIMENTS SIMPLIFICATS DE CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA EN EDIFICIS EXISTENTS: CE3 I CE3X

Modalitat: Presencial
Dates: 18, 20 i 25 de juny
Horari: de 16 a 20 h
Lloc: Seu del CETOP, C/Numància 95-99, local 5 de Barcelona
Preu col·legiat: 250 euros
Preu no col·legiat: 425 euros

Aquest curs està impartit per l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya

Requeriment: És imprescindible disposar d'un portàtil amb els programes CE3 i CE3X descarregats, consulteu la informació del programa

INSCRIPCIÓ AL CURS