Esteu aquí

Només dues setmanes per a la Conferència LIPS 2015 a l’ITeC

L’Ajuntament de Barcelona i Comsa Emte es sumen al patrocini de l’acte

Els propers dies 16, 17 i 18 de setembre de 2015, l’ITeC – Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (Conferència, 17 i 18) i Roca Barcelona Gallery (Workshop, 16) acolliran la Conferència Lean In the Public Sector 2015 – LIPS 2015, que promouen Project Production System Laboratory de la Universitat de Berkeley, el Lean Construction Institute i l’Spanish Group for Lean Construction i organitzen l’ITeC, Bimetric, i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de la conferència LIPS 2015 és divulgar i promoure l’aplicació dels principis del pensament Lean en el sector de la construcció. La conferència es dirigeix a aquells agents que proporcionen serveis de construcció al sector públic i a d’altres sectors.

La Conferència LIPS Barcelona 2015 reunirà alguns dels màxims experts mundials en gestió Lean, com Glenn Ballard, de la University of Califòrnia Berkeley, cofundador i director del Lean Construction Institute; Graeme Shaw, de Transport for London; Derek Drysdale, del Lean Construction Institute del Regne Unit o Alan Mossman, de la Nottingham-Trent University. 
Més informació
Inscripcions

20% de descompte per al professionals col·legiats, estudiants i aturats
 

Paraules clau: