Esteu aquí

Trobada entre els degans dels Col·legis d’Enginyers de Camins i d’Obres Públiques

El passat dijous 3 de juliol els degans del Col·legi d’Enginyers de Camins, Oriol Altisench, i del Col·legi d’Enginyers T. d’Obres Públiques, Xavier Font, acompanyats respectivament per en Manuel Borrás, cap de relacions institucionals del CECCP, i per en Juan Carlos Forcén, tresorer del CETOP, varen reunir-se per fer una posada en comú d’aspectes que afecten a ambdós col·lectius professionals.

Els representants de la nova junta del Col·legi d’Enginyers de Camins van estar molt interessats en conèixer la situació actual del nostre estament i també molt receptius a les propostes fetes per en Xavier Font de cara a la possibilitat de compartir en un futur interessos comuns.

També es va explicar el programa i intervinents en el proper Congrés d’Enginyeria Municipal, al qual es va convidar al CECCP a participar formalment com a col·laboradors, ja que ja està confirmada la presència d’enginyers de camins com a ponents.

Els degans es van emplaçar a establir una agenda de sessions de treball per tractar temes concrets amb els responsables de cada col·legi.