Esteu aquí

Assegurances de Salut - Vida - Accidents

ASSEGURANÇA SALUT

La teva assegurança de salut completa des 42,84 € / mes
Assegurança d'Assistència Mèdica, que cobreix tot tipus de visites, proves diagnòstiques, ingressos hospitalaris i intervencions que vostè o la seva família necessiten.

Per als empresaris i professionals les primes reportades són despesa deduïble de la seva pròpia cobertura, el seu cònjuge i fills menors de 25 anys que convisquin amb ell, amb un límit de 500 € per cadascuna d'aquestes persones.

La teva assegurança de salut amb lliure elecció dins del quadre mèdic a preu especial pel  teu col·lectiu.

Si t'agrada la medicina natural, tenim l'assegurança, pots accedir a la consulta de qualsevol homeòpata, osteòpata, acupuntor o quiropràctic amb reemborsament de la factura.

Pregunta'ns i t'assessorarem sobre quina és la companyia i l'assegurança més adequat a les teves necessitats, envia un mail a nriera@alertis.es

ASSEGURANÇA D’ACCIDENTS

Una assegurança que t'ajudarà a suportar les càrregues econòmiques que poden sorgir en cas de mort o invalidesa per accident, amb cobertura les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any i a tot el món. Amb garanties complementàries, com l'adaptació de la teva llar en cas d'invalidesa, o una indemnització diària en cas d'hospitalització.

Consulta garanties i primes en el document adjunt (tríptic accidents), i envia un mail a nriera@alertis.es

ASSEGURANÇA DE  VIDA

L'assegurança de vida et permetrà protegir la teva família com només tu ho desitges, al garantir que el nivell econòmic de què gaudeixen no variï en un futur.

Aquesta assegurança garanteix el pagament del capital contractat en cas de mort o incapacitat de l'assegurat, protegint així el benestar de la seva família.

  • COBERTURES PRINCIPALS: Indemnització del capital contractat per mort o invalidesa per qualsevol causa.
  • GARANTIES OPTATIVES:
  1. Doble capital en cas de defunció o invalidesa per accident.
  2. Triple capital en cas de defunció o invalidesa per accident circulació.

Calcula el pressupost, i / o contracta la pòlissa en dos minuts: https://acerca-e.com/alertis/

 

Paraules clau: