Esteu aquí

Assegurança de Responsabilitat Civil -2022

El Col·legi té un conveni amb la companyia d’assegurances Mapfre mitjançant la corredoria d’assegurances d'Alertis Brok, que permet gaudir gratuïtament d’una pòlissa bàsica de Responsabilitat Civil Professional i Assistència i Defensa Jurídica fins a 50.000€.

Atès que l'ECCAT assumeix el cost d'aquesta assegurança bàsica, aquest servei és exclusiu per als col·legiats que estan en actiu i al corrent del pagament de les quotes, incloent els col·legiats que treballen a l'estranger (*).

Aquesta pòlissa ens permet donar solució als dubtes plantejats per molts companys, com per exemple, Cal tenir una pòlissa per treballar com assalariat? La pòlissa de l’empresa em cobreix? I si treballo a l’administració pública?…Teniu resposta a aquests dubtes a l'enllaç següent.

Si teniu més dubtes o voleu comunicar  qualsevol sinistre,  podeu trucar al telèfon 93 270 03 76 o enviar un mail a l'atenció de Marta Santamaria amb còpia a catalunya@enginyeriacivil.cat

En aquest link us podeu descarregar el certificat de l'assegurança bàsica que s'actualitza a principis d'any.

CONDICIONAT DE L'ASSEGURANÇA DE LA PÒLISSA DE RESPONSABILITAT CIVIL DE L'ECCAT

Nota aclaratòria: La cobertura de la Póliza se extiende a las responsabilidades por siniestros ocurridos en todo el Mundo excepto USA y Canadá y reconocidos en Tribunales Españoles (és a dir, que la reclamació s’ha de fer en els tribunals Espanyols), salvo para las coberturas de Responsabilidad Civil General Locativa y Patronal cuya delimitación geográfica y jurisdiccional es España.

 

*Us Informem que, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades recollides seran incorporades a un fitxer propietat de Alertis Brok, SL amb la finalitat de formalitzar el servei ofert, sol·licitar pressupostos a diferents entitats i companyies, contractar la/es pòlissa/es, i en aquest cas, gestionar els sinistres davant les entitats implicades, els seus pèrits i advocats gestionar el cobrament en les entitats corresponents, així com informar sobre nous productes o serveis, per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, encara després de cancel·lada la pòlissa. Igualment queda informat del seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir mitjançant un escrit adreçat al domicili social a dalt indicat o a l'adreça de correu electrònic : seguros@alertis.es.