Esteu aquí

Llista de perits judicials i col·legiats de torn

Cal renovar les llistes de col·legiats que estan disposats a actuar com a pèrits judicials i com a professionales liberals, dintre del torn que estableix el Col·legi, atès que aquestes llistes es destrueixen a final de cada any.

Si desitges estar inclòs a totes o en alguna d'aquestes llistes has d'inscriure't abans del dia 9 de gener de 2016.

Et recordem que:

  • La inclusió en les llistes de perits és totalment voluntària, i que des del moment en què un professional accedeix a les mateixes està subjecte a la possibilitat que sigui cridat per un òrgan jurisdiccional de l’àmbit on ha declarat la seva voluntat de treballar. Només podrà excusar el nomenament per les causes establertes en la Ley de Enjuiciamiento Civil.
  • En relació a les llistes que contempla l’Ordre JUS/419/2009, en el cas que el perit no accepti el nomenament fet per l’òrgan judicial, sense causa justificada, perdrà el torn de la llista. I en el cas de reiteració, podrà ser exclòs d’aquesta llista.
  • Només podreu marcar les especialitats i subespecialitats que corresponguin a la nostra titulació, així com les especialitats de tipus general que no estan vinculades a una titulació específica i que estan relacionades amb el vostre àmbit d’actuació (prevenció de riscos, taxació de béns, etc).

Sol·licitud d'inscripció
Per inscriure't només cal que accedeixis a les teves dades personals que es troben a l'Àrea Restringida, un cop registrat, les edites i emplenes l'apartat de Perits judicials.
Si estàs inscrit d'altres anys i ja no vols actuar com a perit, accedeix a les teves dades i elimina la inscripció.

Si tens dubtes consulta aquests documents: